Nu är det nässeltider och det är bara och ta för sig. Två grytor på spisen är på gång för att förvälla nässlorna, och sedan ska dom mixas i matberedaren och fyllas på frysförpackningar för att sedan förgylla våra måltider.
Jag brukar blanda mixade nässlor i pastadegen för att ge oss en vitaminkick. Sedan så är det gott att göra soppa eller en stuvning till fisk och ibland så hamnar det mixade nässlor i bröddegen och passar bra då vi ska ha en liten grön vårfest. Nyttigt, gott och gratis är de späda nässlorna som växer runt om oss, så det är bara att ta för sig.
Jag brukar blanda mixade nässlor i pastadegen för att ge oss en vitaminkick. Sedan så är det gott att göra soppa eller en stuvning till fisk och ibland så hamnar det mixade nässlor i bröddegen och passar bra då vi ska ha en liten grön vårfest. Nyttigt, gott och gratis är de späda nässlorna som växer runt om oss, så det är bara att ta för sig.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar