söndag 15 januari 2017

Ser ni pappa och mamma i himlen........

Ser ni min kära föräldrar i i himlen viken fin snöskoter ert barnbarn har köpt. Pappa du hade inte förmånen att träffa din dotterson som vi adopterat från Etiopien. Men mamma fick träffa sonen och se en del av hans uppväxt. Idag är han en lycklig man som nu köpt sin alldeles egen snöskoter. Nu är det slut på att hyra snöskoter för dyra pengar, då han nu har sin egen att förflytta sig över snöklädda fjäll och umgås med sina släktingar i Borkan, Fatmomacke och Dikanäs.
Snöskotern har en hög smal dyna vilket underlättar hans körning då han han har ont i sina höfter efter sin sista transplantation då han fick mycket kortison p.g.a avstötningar. Elstart är det också som gör det lätt att starta skotern. En fyrtaktig motor är det, som gör den relativt bränslesnål  att köra. Och det är en likadan snöskoter som hans äldre syster har. 

2 kommentarer:

  1. Vilken lycka, mest för sonen, men kanske för er alla? Delad glädje ...

    SvaraRadera
  2. Jo visst är det en lycka då jag ansökt hos överförmyndaren i tre års tid för att få köpa en snöskoter då vi är mycket uppe i stugan. Nu ar han äntligen fått köpa en för sina sparade pengar.

    SvaraRadera