lördag 18 mars 2017

Ska man sätta saxen i dom här?

Jag har fått lakan och gardiner för att klippa upp till mattrasor, men då kommer snålheten fram, ska jag sätt saxen i hela fina gardiner och lakan, då jag i princip bara klipper upp det som inte går att använda till annat.  Det här blir ett svårt beslut.

2 kommentarer:

  1. Förra veckan började jag min utrensning av mitt tyglager. En del åkte på brasan, sånt som var alldeles för slitet. Endel blev till sömnadsideér. Nu har jag i allafall ett överskådligt lager. Tanken är väll att jag ska leva i 50 år till om jag ska ha nån chans att ta reda på allt. Skönt att det är färdigrensat!

    SvaraRadera
  2. Charlotte här har du en knäppgök som bor mad maken i ett stort gammalt hus. Har en stuga ute på Malmön där barn och släkt gärna tillbringar en del tid med oss. Sedan har vi fjällstugan där vi tillbringar jul, påsk och en del andra helger så gärna med kompisar som är med oss. och så har vi lilla stugan vid Skulesjön där vi är på höstarna för att plocka bär. Anledning till knäppgökeriet är att jag träffade min man sent i livet då vi hade varsin stuga och sedan köpte fjällstugan tillsammans. Och då behöver vi lakan till våra gäster som kommer till oss. Jag lever knappast 50 år till och då får barnen rensa efter oss.

    SvaraRadera