Efter festen eller egentligen efter alla storhelger är det likadant. Jag lagar mat i massor då jag har en stor matglad släkt och hungriga vänner. Ändå då blir det alltid någonting över. En del går att frysa in som Pesto och Brockoli taimahal, men desertostar och morotscoslaw får bli något annat. Därför ha det nu blivit ostsås som blev ganska het pga chilin.
Morotscoslawen fick hamna i en deg och ligger nu på jäsning.
Jag tycker inte om när mat förstörs och måste kastas och kanske beror det på min bardom och uppväxt där det i mitt föräldrahem togs tillvara på allt. Jag tycker dessutom att det är roligt att laga mat och det är gudomligt att kunna laga mat på den lilla vedspis vi har här i vårt fjällparadis.
Morotscoslawen fick hamna i en deg och ligger nu på jäsning.
Jag tycker inte om när mat förstörs och måste kastas och kanske beror det på min bardom och uppväxt där det i mitt föräldrahem togs tillvara på allt. Jag tycker dessutom att det är roligt att laga mat och det är gudomligt att kunna laga mat på den lilla vedspis vi har här i vårt fjällparadis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar