måndag 1 juli 2013

Helgen som gått......

Vi vaknar upp i hemmet i dag, vilket inte var tänkt från början. Helgen inleddes med en tur ut till stugan för att ta hand om tvätten som blivit från midsommarkalaset med många släktingar som övernattade.
Kylskåpet som var knökfullt förra helgen lyster nästan tomt och öde.
Sedan hem för att fira mågen som fyllt 40 år med god mat och dryck och umgänge med trevliga släktingar och vänner.
På söndag så flyttades vildmarksbadet som vi fått av grannen, över till oss och ska få sin slutliga plats vid lilla stugan vid Skulesjön.
Sedan packning för att köra storbåt upp till stugan.
När kapten Johansson plötsligt vände båten för att försöka köra till baka till hamnen i Näske. Motorhaveri eller? En segelbåt kom till undsättning och vi fick lite draghjälp innan maken fick igång motorn igen, och vi kunde åka tillbaka hem igen.
Hungriga som vi var så blev det pizza till middag, i hemmet,
och nu har maken åkt till stan för att skaffa nya bränslefilter och vi ska göra ett nytt försök att köra upp båten till stugan och som man säger, tredje gången gillt så borde det gå vägen. Båten sjösattes före midsommar, men fick tas upp igen då det läckte in vatten på en av bogpropellrarna. Sedan blev det fixat och båten sjösattes igen tills bränslefiltret slaggade igen och maken skyller på den nya miljödisel som båten tankats med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar