Bordet är dukat, potatisen förfriterad, ärtorna kokade, remoladsåsen färdig och frityrsmetan färdig.
Jag pratade med Elna tidigare och då var dom i Meselefors, men kunde bara köra sakta då dom hade renen Rudolf på släpet. Dom skulle släppa in Rudolf i en hage här i Borkan och sedan höra av sig till oss. Det blir friterad lax, friterad potatis, remouladsås, snabbinlagd gurka och gröna ärter till middag.
Efterrätten är påhittad eller utav det som finns här i fjällstugan, Konserverade Persikor med krossad nötkaka och riven choklad ovanpå. Sedan har jag hällt på lite av den estniska likören Vannatallin och efterrätten ska serveras med vispad grädde. Jag är hungrig och hoppas som kommer snart, och jag ska tala om att vi har högsommarvärme här i vårt fjällparadis, och mycket lite mygg.
Jag pratade med Elna tidigare och då var dom i Meselefors, men kunde bara köra sakta då dom hade renen Rudolf på släpet. Dom skulle släppa in Rudolf i en hage här i Borkan och sedan höra av sig till oss. Det blir friterad lax, friterad potatis, remouladsås, snabbinlagd gurka och gröna ärter till middag.
Efterrätten är påhittad eller utav det som finns här i fjällstugan, Konserverade Persikor med krossad nötkaka och riven choklad ovanpå. Sedan har jag hällt på lite av den estniska likören Vannatallin och efterrätten ska serveras med vispad grädde. Jag är hungrig och hoppas som kommer snart, och jag ska tala om att vi har högsommarvärme här i vårt fjällparadis, och mycket lite mygg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar