måndag 28 juni 2010

Ingen bild på båteländet!


Idag skulle vi ha tagit oss en premiärtur till bottenvikens pärla ( Ulvön) för att se förbättringaren de gjort därute. Vi hade tänkt att stanna där över natten och hade packat båten med mat och dryck för en trevlig grillkväll. Väl på väg till killingsnäs där vi hade lite åtagande upptäckte maken att det var fel på backen på drevet.
En kraftig sydlig vind gör att den ligger bäst på den skyddande båtplatsen i hamn. Vi visste att grannen var på väg ut så vi liftade hit ut till ön med honom. Det blir en hemmakväll i sommarstugan istället och där fläsk karren hamnade i stekpannan i stället för på grillen.
Mätt och belåten sitter vi här och funderar på båteländet och dessutom har jag glömt laddningskabel till datorn och även kabel till kameran i storbåten, därför inga bilder på båten som vi inte törs ta ut på ett blåsigt hav. Vi får se hur morgondagen tar sig ut.
Inatt blir det ingen gungning till sömns i båten då vi istället sover i stugan, vilket inte är så dåligt heller. Ingen bild på båten heller, men en badbild från helgen där våra minsta gäster gjorde sina midsommardopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar