söndag 26 februari 2012

Helgen som gått!

Nu är vi hemmavid igen, efter en härlig helg i fjällparadiset. I går blev det bastubad, och vi kom på att vi behöver en vedlåda i bastun för att slippa gå ut i hallen och hämta ved när vi bastar.
Sedan middag hos våra supertrevliga fjällgrannar som normalt bor i småland. Middagen bestod av jättegod renskap, med tillhörande ris och grönsaker, chokladglass till efterrätt och middagen avslutades med wiskyprovning, och här är favoriten.
Idag har alla blommor i fjällstugan blivit omplanterade och faktiskt så får jag en härlig vårkänsla när detta är gjort. Internet har krånglat och vi  har bitvis varit utan både TV och Internet, och jag undrar hur vi klarade oss när vi inte hade Internet i stugan. Banden till handdukarna är färdigvävda och förhoppningsvis så ska det bli lite rymligare i syrummet som är belamrat med  osydda badlakan, handukar och massor av gardiner. Det är så roligt att väva men jag är inte särskilt förtjust i att sy, och desto bättre känns det när allt är färdigt och kommit till sitt  rätta ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar