söndag 6 december 2009

Johanssons vitvarokrasch!


Så hände det igen! Igår var brödrosten ofunktionsbar och idag är det vattenkokaren som inte fungerar. Maken, teknikern brukar plocka isär vitvarorna för att se om de går att laga. I våras när vi åkte ut för första gången till stugan på ön så hade vi en ny mikro som skulle ersätta den gamla trasiga. Mitt under semestern skulle jag öppna kylskåpet, och fick hela dörren i handen. Vid sista besöket där skulle vi diska med det konstaterande att diskmaskinen hade gjort sitt. En ny diskmaskin ska inhandlas till våren.


Hemmavid så började micron att blixtra och det blev inköp av en ny. Matlagningsglad som jag är så blir det ibland för trångt i frysarna hemma. Då brukar vi ta till nödlösningen och åka ut till lilla stugan vid Skulesjön och packa in i frysen där. Nu går detta inte längre då frysdelen är trasig. Vi planerar därför att flytta kyl-frysen härifrån fjällstugan för att köpa en ny här där vi är oftare.


Igår så gjorde brödrosten ett sista ryck innan vi kan konstatera att det måste bli en ny. Idag har alltså vattenkokaren gått sönder, så även där blir det nyinköp.


Jag fasar för vad som kommer att krascha härnäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar