torsdag 2 januari 2014

På plats...................

Nu hänger dom där, gardinerna som jag vävt efter ett mönster som hette "en solitär bland dubbelvävar"i vävmagasinet. En väv som jag skulle vilja väva i svart, men huga så lång tid det tog att väva tygbitarna som jag stoppat in i väven.
Jag tror att jag planerade gardinerna några år och brukade knyta om tramporna till korskypert i slutet på olika vävar. Sedan så sydde jag ihop tygbitarna till rundlar, rektanglar, kvadrater mm. Ombonat blev det och med mig har jag dom svarta glesrutegardinerna som också ska upp i bastubyggnadens relaxrum, men då jag har för lite ringar med mig så får den väven vänta till ett annat tillfälle. 

1 kommentar:

  1. Jättefina gardiner. Jag förstår att de tagit tid att väva om du vävde "pluttarna" först. Din stuga uppe i fjällvärlden ser väldigt fin ut, och när ni bakar tunnbröd så längtar jag verkligen att få göra detta. Det är säkert 20 år sen sist jag gjorde det. Har du ett bra recept med kornmjöl så vore det trevligt om du ville dela med dig. Maila gärna. Ha det skönt och hoppas ni får lite snö snart. Kram Malin

    SvaraRadera