tisdag 23 augusti 2011

Obotlig tidsoptimist!

Jag gick tillbaka i mina blogginlägg från i våras och förvånas vilka planer jag hade då:
"Den här gången har har vi otroligt lite packning så jag tror att bandvävstolen får följa med till fjällparadiset. Det brukar bli en del TV-tittande och då passar det bra att väva hankarna till handukarna som jag klippte ner från den lilla vävstolen i morse. Den vävstolen ska jag packa ihop för att satsa på överkasten som jag har i den stora vävstolen i källaren som jag vill ha färdigt när vi åker ut till sommarstugan första gången.

Bandvävstolen vill jag ha utvävd fort för att väva brickbanden som skall sys på kaninfilten som även den snart är utvävd.

Jag har planer för varje vävstol och jag hoppas innerligt att jag får vara hemmavid och städa ladugården i vår som skall bli den framtida vävstuga som jag alltid drömt om."

Av mina planer så kan jag nu kostatera att det enda som blev gjort var att väva hankarna till handukarna. Det som är ogjort eller inte färdigställt är följande: Överkasten i stora glimåkran i källaren är inte färdiga. De brickvävda banden till kaninfilten är inte ens varpad och från vävstugan ( ladugården) är det inte plockat en pryl från så den drömmen lär vara några år till.

Tidsoptimisten

1 kommentar:

  1. ;-)
    Det är ju skönt för en anfådd läsare att höra att du inte hinner allt.

    SvaraRadera