torsdag 13 oktober 2011

En drömbutik för den kreativa!

Vi är i Göteborg på sonens årliga kontroll efter sina transplantationer och idag när vi var färdiga så åkte vi iväg till en butik som säljer beslag och annat. Där skulle jag ha kunnat vara länge, men köpte det som jag tillfälligtvis behöver.

Det blev en miss med det vackra mjölkskåpet då jag hade ett beslag för lite och inte lyckas hitta ett likadant. Nu har jag köpt nya och några rejäla handtag till dörrarna. En del fina smideskrokar till bastubyggnaden i fjällstugan och en vacker hasp som jag vill sätta på insidan toadörren i fjällstugan som får komplettera det tröga dörrlåset som finns på den. Jag som tycker om att renovera gamla möbler vill absolut åka till affären igen.
Vi planerar att byta kök så småningom och då vill  jag naturligtvis ha fina beslag till lådor och skåp i vårt stora härliga bondkök som vi planerar att göra ännu större.

4 kommentarer:

  1. Specialbeslag? De har mycket fint.

    SvaraRadera
  2. Affären heter Specialbeslag AB och ligger på Färgverkstadsgatan 3 på Hissingen här i Göteborg. Dom har en hemsida, men jag rekommenderar ett besök i affären, då allt inte finns på hemsidan, och dom tar ut en avgift distribution + frakt.

    SvaraRadera
  3. De är jättetrevliga där!

    SvaraRadera