torsdag 13 september 2012

Idag.......................

Idag har det varit en målardag, då klaffskåpet, bordet och dörrarna till linneskåpet blivit målade. Klaffskåpet fick bli grönt och smålådorna blev grågröna.
Bordet som snickare Stig gjort för några år sedan blev vitmålat och ska målas färdigt till veckan med min egenblandade färg. Det blev en missuppfattning då det var meningen att det skulle bli ett trädgårdsbord till några stolar som jag hittade vid sopkontainern, men snickaren gjorde en hel skiva och då får bordet få bli ett innebord i stället.
Dörrarna till linneskåpet som jag håller på att kurbitsmåla fick sitt andra varv och nästa varv blir slutvarv och vi kan efter detta hänga tillbaka dörrarna. Skåpet passar bra i källaren och är fylld med tomma frysförpackaningar.
Våra kruktomater mår inte bra efter den regniga och kalla sommaren och har därför fått flytta in till mitt före detta vävrum i källaren, för ute mognar inga tomater.
Det som återstår av dagen är att packa för ikväll styr vi Volvon med släpvagn de 37 milen upp till vårt fjällparadis där vi ska tillbringa helgen. Hääääääääääääärligt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar