tisdag 4 september 2012

Kompakt förvaring.......................

Idag fortsätter det idoga bärandet i trapporna upp på övervåningen där jag har mitt nya garn förråd. Båda de roströda skåpen är fyllda med garner, varpflätor och vävböcker. På väggen ovanför rymdes vävspännare och jag kunde aldrig ens drömma om att jag hade så många, men köper man begagnade vävstolar så följer ofta en massa tillbehör med.
Alla lådor med garn är placerade i hyllan och där rymdes även effektsilket som ligger på koner. Garn på rullar som är grövre än 16/2 fick plats i korgar ovanpå skåpen. Likaså en del av stränggarnen.
Lådan som var tänkt till vedlåda i bastubyggnaden i fjällparadiset var för stor och får i stället bli förvaring för det som inte ryms i skåp och hyllor. Det ska bli hjul på lådan så jag kan komma åt vävgarnerna i det gröna skåpet närjag behöver dom.
Men det är bara att fortsätta bära och i rummet ska även rymmas en höstol som är fullproppad med stränggarner. När allt är klart så kommer jag att vara jättenöjd över den superordning för det kontrollfreek som jag som bloggmadam är.

2 kommentarer:

  1. Nu är jag HELT förvissad om att vi omöjligen kan vara släkt ,-)

    SvaraRadera
  2. Åjo nog har vi vissa likheter, men från noll koll till sådan här ordning trodde jag inte om mig själv. Hur som helst så känner jag mig nöjd. I vår kaos här hemma, när vi nu röjer källaren så känns det bra att ordning på åtminstone ett ställe i huset.

    Ha de bra

    SvaraRadera