lördag 18 december 2010

Dag 10.Det här har jag på mig idag!


Det här har jag på mig idag, eller rättare sagt det är försöker jag ha på mig idag. Det är mina nyinköpta "masaiskor" som jag försöker träna och gå in. Svindyra var dom, men ska vara bra för hållningen och ryktet säger att den som har som sådana vill aldrig gå i några andra skor.
Skorna beställdes i ett svårt ögonblick, när jag hade svåra skvavsår efter att ha försökt gå in höstskorna. Nåja den här bloggmadamen ekiperar sig inte ofta och när jag nån gång gör det så får det kosta.
Självklart så har jag mer på mig. Underkläder har jag som alltid och eftersom det är en ledig helg i fjällparadiset så kommer mjukiskläder väl till pass. Mina älskade silkekalsonger sitter på från september till maj, och är varma när det är kallt ute och svala inomhus.
Mina två par som jag växlar mellan är i dagsläget ganska slitna och borde ersättas med nya. Sidenselma heter företaget där jag köper mina kalsingar ifrån och det skall vara vintersiden. När jag nu köpt dyra skor så får kalsingarna vänta. Dom jag har är ganska slitna, men värmer bra trots hål här och där.
Sådan klär sig denna bloggmadam.

2 kommentarer:

  1. Är det såna där som är runda undertill, som en norrlandsvagga alltså?

    SvaraRadera
  2. Japp och som jag måste lära mig gå i, men ganska bekväma då dom är uppbyggda på luftkuddar

    SvaraRadera