Oj så nöjd jag är med dagens bak som maken nyss förpassat till frysboxen ute i garaget.
Det har gått jättebra och alla har har varit delaktiga. Vi började med en 5-liters stöp med korntunnbröd och bakade sedan en 3-liters stöp med hällakakor.
Egentligen skulle jag gärna ha bakat en liten sats med tidningsbröd (oljäst tunnbröd). men känner mig ganska nöjd vid det här laget, och kanske blir det ett nytt bak under den kommande påskveckan som jag absolut vill tillbringa här i fjällvärlden. Efter baket så gjorde dottern pizza till alla som smakade utmärkt.
Det blev mycket provsmakning av det nybakta brödet och mågen sa på skämt att vi kanske inte behövde paketera brödet då vi åt så mycket, men det är ju så underbart gott.
Det har gått jättebra och alla har har varit delaktiga. Vi började med en 5-liters stöp med korntunnbröd och bakade sedan en 3-liters stöp med hällakakor.
Egentligen skulle jag gärna ha bakat en liten sats med tidningsbröd (oljäst tunnbröd). men känner mig ganska nöjd vid det här laget, och kanske blir det ett nytt bak under den kommande påskveckan som jag absolut vill tillbringa här i fjällvärlden. Efter baket så gjorde dottern pizza till alla som smakade utmärkt.
Det blev mycket provsmakning av det nybakta brödet och mågen sa på skämt att vi kanske inte behövde paketera brödet då vi åt så mycket, men det är ju så underbart gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar