måndag 20 augusti 2012

Till vårt framtida romantiska sovrum..................

Idag har jag varit på jakt efter träbokstäver som ska sättas på den nymålade dörren som ska bli sänggavel i vårt sovrum i lilla höststugan, och åkte iväg till en affär (Boom) där dottern köpte sina. Ett rondellbygge gjorde att jag fick köra en lång omväg, och när jag kom fram hade affären slagit  igen.

Istället så körde jag till Saltmagasinets loppis för att köpa underlakan till hemmet då jag nästan vid varje tvätt får härföra nåt trasigt lakan till mattrasklippningslådan. Jag köpte några, men råkade även hitta två sådana här lampor som ska skruvas fast på dörren som ska bli sänggavel till sängen i vårt framtida romantiska sovrum i lilla höststugan som vi har bara någon mil från hemmet.
Lamporna liknar lite barock-kristallkronan Maria Terese som hänger i sovrummet och införskaffades förra sommaren. Dagens inköp saknar några prismer, men jag ska under morgondagen kolla om det går att få tag i  de som fattas. Träbokstäverna har jag beställt från en nätbutik och det ska bli spännande att se hur det kommer att ta sig ut på dörren.


3 kommentarer:

  1. Slöjd detaljer har liknande prismor att beställa =)
    Kram lotha

    SvaraRadera
  2. Jag är mycket nyfiken på att se hur allt ska bli när sänggaveln är färdig.
    mvh
    maliz

    SvaraRadera
  3. Ja det är jag med, men så ska en sänghimmel dit och pinnen som ska hålla den uppe är målad och klar. sedan ska en belysningsteip dit på pinnen. Gardiner och sänghimmel är varpad och väntar på att komma in i en tom vävstol, sedan ska jag skeda om väven och sy en sängkappa till sängen som inte är införskaffad ännu. Det är ett roligt och spännande projekt som blivit fördröjd pga tid och ekonomi.

    Ha de bra

    SvaraRadera