torsdag 26 april 2012

Idag............

Idag tänkte jag pinna på med min korgflätningsväv i källaren, som jag måste väva ut så fort som möjligt.
Men kylan sätter stopp för min vävning i källaren och jag tar en titt in i syrummet och ser en  massa som måste färdigställas, som gardinerna i myggtjäll som jag måste laga trådarna på och som ockuperar strykbrädan. Det är dom brickvävda banden som ska sys fast på den filtväv jag vävt med inslag av kaningarn.
Det är köksgardinerna i munkabält som ska stykas när strykbrädan blivit ledig.
Det är örngotten och båtgardinerna som ska tvättas innan jag syr dom.
 
Men det är kyligt även på detta plan så jag tror jag går upp en våning där det är varmast i huset, och som tur är så finns där några vävstolar jag kan dunka på i.

4 kommentarer:

 1. Roligt att du visar allt fint du vävt.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej jo jag gillar att väva , men resten är inte så kul, jag menar att sy och därför högar sig mina vävda aterajler i sy och strykrummet.

  SvaraRadera
 3. Vad duktig o energisk du är! Och så roligt att se de fantastiskt fina resultate!
  Blir avis på dej- fast inte på den kalla källaren- jag fick lyckan att få mitt tvättrum, med maskiner uppflyttat i bostadsnivån för 11 år sen. Men alla "barnaåren" med 6 barn hade jag det i källarn- så nu njuter jag.
  Kramar Monika.

  SvaraRadera
 4. Hej jag har gott om tid nu när jag är arbetslös, och källaren är normalt inte kall, det var bara att flisen i flispannehuset var slut och då vi ska till fjälls idag så räknade vi inte att det skulle bli så utkylt och maken fyllde inte på flisfickan. Nu har vi värme där igen och jag har packat bilen full och skall alldeles strax gå ner till min korgflätningsväv igen. Sedan ska mitt vävrum nere tömmas för stambyte mm. Som tur har jag flera vävstolar i andra delar av huset att sitta i.

  Ha en bra dag.

  SvaraRadera